Fri frakt på alla order!

Betala med VISA, Mastercard eller Google Pay

Snabba leveranser som skickas samma dag och levereras inom 1-2 dagar!

Om Electrocigarette

Vår målsättning är att bli Europas ledande leverantör av e-cigaretter och e-juice. Electrocigarette erbjuder alltid det senaste inom e-cigaretter och e-juice till det absolut bästa priset. Mycket har hänt, men våra kärnvärden är detsamma - vi kombinerar den senaste tekniken inom e-cigaretter med massor av prisvärd e-juice och exceptionell kundservice. Här finner Ni alltid de senaste trenderna inom e-cigaretter, från de bästa varumärkena, allt samlat på ett ställe. Electrocigarette erbjuder som alltid de bästa priserna på e-cigaretter, e-juice och tillbehör. Samtliga beställningar över 299 kr levereras gratis inom Europa. Om du gillar E-cigaretter, E-juice och Vaping så har du kommit till rätt ställe. Välkommen!

GRATIS FRAKT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR ÖVER 299 kr!

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla beställningar över 299 kr. Varorna levereras inom 2-3 dagar. Beställningar under 299 kr levereras till en fast kostnad på 29 kr.

14 DAGARS ÖPPET KÖP

Hos oss behöver du aldrig oroa dig om du har ändrat dig. Du kan returnera oanvända produkter till oss inom 14 dagar efter att du har fått din beställning och få en fullständig retur.

SÄKER SHOPPING

Vår övertygelse är att online-shopping ska vara enkel och säker för alla. Vi garanterar därför säkra betalningar genom SSL-kryptering av alla transaktioner, för skydd av dina data. Vi använder Apple Pay, Paypal och Klarna för våra betalningar. Paypal är en av världens mest erkända säkra och ledande betalningsleverantör och Klarna och Apple är båda kända för sin höga säkerhet. Alla flaskor är barnsäkra och försedda med en varningstext om eventuella negativa effekter. Behållare och patroner har en maximal volym på 2 ml och är även dem barnsäkra.

ALLMÄNNA FAKTA

Electrocigarette

Gruvgatan 32
26737, Bjuv
Org nr: 559261-4837

E-post: info@electrocigarette.se