Fri frakt på alla order!

Betala med VISA, Mastercard eller Google Pay

Snabba leveranser som skickas samma dag och levereras inom 1-2 dagar!

Om Electrocigarette

Vår målsättning är att bli Europas ledande leverantör av e-cigaretter och e-juice. Affärsidén är att erbjuda fantastiska e-cigaretter och e-juice fraktfritt till det absolut bästa priset. Mycket har hänt sedan vi startade 2011, men konceptet är desamma - att kombinera den senaste tekniken inom e-cigaretter med ett stort utbud av e-juice och exceptionell kundservice. Vi erbjuder de senaste trenderna inom e-cigaretter, med de främsta varumärkena samlade på ett ställe. Hos Electrocigarette hittar du Sveriges bästa priser på e-cigaretter, engångscigaretter, e-juice och tillbehör, och samtliga beställningar levereras alltid fraktfritt inom Sverige. Om du gillar E-cigaretter, E-juice och Vaping så har du kommit till rätt plats. Välkommen!

GRATIS FRAKT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla beställningar inom Sverige. Varorna levereras inom 1-2 dagar. Beställningar inom övriga Europa kostar endast 49 kr (4,5€).

30 DAGAR ÖPPET KÖP

Hos oss behöver du aldrig oroa dig om du har ändrat dig. Du kan returnera oanvända produkter till oss gratis inom 14 dagar efter att du mottagit din beställning och få full retur (returer överenskommes med kundservice och ska förses med ett returnummer)

SÄKER OCH SÄKER SHOPPING

Vi anser att onlinehandel ska vara tryggt och säkert för alla. Vi garanterar därför säkra betalningar med SSL-kryptering och skydd av dina uppgifter. Vi använder Vivawallet och Paypal för alla betalningar. Båda är erkända säkra och ledande betalningsleverantörer. Alla flaskor är barnsäkra och försedda med en varningstext om eventuella biverkningar. Tankar och patroner har en maximal volym på 2 ml och är alla barnsäkra och säkra från manipulering.

ALLMÄNNA FAKTA

Electrocigarette

Mineralgatan 14
25464 Helsingborg
Org nr: 559261-4837

E-post: customer.info.electrocigarette@gmail.com