Nya Electrocigarette – Sveriges främsta E-ciggbutik. Ända sedan starten 2011 har vi erbjudit de senaste trenderna inom e-cigaretter, från de främsta varumärkena allt samlat på ett och samma ställe. Vår målsättning är Sveriges största utbud av e-cigaretter, e-juice och tillbehör på nätet, till Sveriges bästa pris, alla order över 199kr levereras fraktfritt inom Sverige. Om du gillar E-cigg, E-juice och Vaping så har du kommit rätt.


Shopping online hos Electrocigarette ska vara enkelt och säkert för våra kunder. För oss betyder det:ÖVER 2500 ARTIKLAR OCH ETT BRETT UTBUD AV VARUMÄRKEN

Vi är stolta över att ha ett av Sveriges största urval av e-cigaretter, e-juice och tillbehör online. Hos oss shoppar du bland över 2 500 produkter.

GRATIS FRAKT VID ALLA ORDER ÖVER 199 KR!

Vi erbjuder alltid gratis frakt vid alla order över 199 kr – . Varorna levereras inom 1-2 dagar.

30 DAGARS ÖPPET KÖP

Hos oss behöver du aldrig oroa dig om du ändrat dig. Du kan skicka tillbaka oanvända produkter till oss gratis inom 14 dagar efter det att du har hämtat ut beställningen.

SÄKER OCH TRYGG SHOPPING

Vi anser att onlineshopping ska vara säker och trygg för alla. Vi garanterar därför säkra betalningar med SSL-kryptering, och skydd av dina data. Vi använder oss av Klarna, Payson och Paypal som alla är erkänt säkra och ledande betalningsinlösare inom respektive område.

SKATT PÅ NIKOTINHALTIG E-VÄTSKA (07012018)
Från och med den 1 juli 2018 är import och tillverkning av nikotinhaltig e-vätska beskattad i Sverige. Skatten beräknas på mängd (inte styrka) och ligger på 2 kr/ml. Då vi i Sverige inte får sälja nikotinhaltig e-vätska i större förpackningar än 10 ml innebär det att en sådan flaska kommer att kosta 25 kronor mer än den gjorde före 1 juli. Skatten börja gälla vid import eller tillverkning som sker efter 1 juli. Vi kommer därför att försöka addera prisökningen först när vi sålt slut på befintligt lager.

Alternativet till att köpa färdigblandad e-juice är att köpa så kallat Shortfills eller Shake & Vape. Då levereras e-juicen i två delar - En nikotinfri smakbas (Shortfill) + eventuellt nikotin (Nikotinshot/Nicshot). Det är endast nikotin delen som beskattas, så priset påverkas endast av hur många nicshots du behöver till din e-vätska. Det betyder att lägre nikotinhalt lönar sig.

Utöver ovanstående regler så  får nikotinhaltiga e-vätskor och basvätskor endast säljas i förpackningar om 10 ml med en maximal nikotinhalt på 20 mg. Flaskorna ska vara barnsäkra och förses med en varningstext om eventuella skadeverkningar. Tankar och patroner får ha en maxvolym på 2 ml och ska vara barnsäkra och säkra från manipulering.
 

VÅR HISTORIA

DET BÖRJADE I MALMÖ 2011…

Sedan starten med en liten butik har vi växt till att bli en av Sveriges och Skandinaviens största butiker online. Målsättningen är att växa ytterligare i Europa och erbjuda fantastiska e-cigaretter och e-juice till absolut bästa pris. Mycket har hänt sedan starten, men våra kärnvärden är desamma – att kombinera den senaste teknologin inom e-cigaretter med massor av e-juice och exceptionell kundservice.

BOLAGSFAKTA

Electrocigarette
Safirgatan 7
26735 Bjuv