OM ELECTROCIGARETTE

Välkommen till Electrocigarette – Sveriges främsta E-ciggbutik. Ända sedan starten 2011 har vi erbjudit de senaste trenderna inom e-cigaretter, från de främsta varumärkena allt samlat på ett och samma ställe. Vår målsättning är Sveriges största utbud av e-cigaretter, e-juice och tillbehör på nätet, till Sveriges bästa pris, alltid fraktfritt oavsett order. Om du gillar E-cigg, E-juice och Vaping så har du kommit rätt.


Shopping online hos Electrocigarette ska vara enkelt och säkert för våra kunder. För oss betyder det:ÖVER 2500 ARTIKLAR OCH ETT BRETT UTBUD AV VARUMÄRKEN

Vi är stolta över att ha ett av Sveriges största urval av e-cigaretter, e-juice och tillbehör online. Hos oss shoppar du bland över 2 500 produkter.

GRATIS FRAKT VID ALLA ORDER ÖVER 199 KR!

Vi erbjuder alltid gratis frakt vid alla order över 199 kr – . Varorna levereras inom 1-2 dagar.

30 DAGARS ÖPPET KÖP

Hos oss behöver du aldrig oroa dig om du ändrat dig. Du kan skicka tillbaka oanvända produkter till oss gratis inom 14 dagar efter det att du har hämtat ut beställningen.

SÄKER OCH TRYGG SHOPPING

Vi anser att onlineshopping ska vara säker och trygg för alla. Vi garanterar därför säkra betalningar med SSL-kryptering, och skydd av dina data. Vi använder oss av Klarna, Payson och Paypal som alla är erkänt säkra och ledande betalningsinlösare inom respektive område.
 

VÅR HISTORIA

DET BÖRJADE I MALMÖ 2011…

Sedan starten med en liten butik har vi växt till att bli en av Sveriges och Skandinaviens största butiker online. Målsättningen är att växa ytterligare i Europa och erbjuda fantastiska e-cigaretter och e-juice till absolut bästa pris. Mycket har hänt sedan starten, men våra kärnvärden är desamma – att kombinera den senaste teknologin inom e-cigaretter med massor av e-juice och exceptionell kundservice.

BOLAGSFAKTA

Electrocigarette
Axudden AB
NORDEN 497
252 79 HELSINGBORG
Orgnr: 559053-6784