Joyetech™ EGO AIO startset

UPPGRADERA TILL EGO AIO! Som är ett av våra mest populära startset och vad vi kallar nästa generationen EGO e-cigaretter. Den kommer från världskända Joyetech™, och har integrerat förångarsystem. En fantastiskt kraftull men ändå enkel e-cigarett!
Pris: 299,00:- Ordinarie pris: 299:-
Lagervara - Order Levereras inom 1-2 dagar
Ibland kommer revolutionerande produkter i alla branscher. EGO AIO är inget undantag. Den finns i mängder av färger och är en kvalitetsprodukt rakt igenom. Den har ett smart integrerat förångarsystem med batteri och förångare som gör den väldigt enkel att hantera. Utförlig manual, laddningskabel packat i en snygg giftbox ingår. Förångarsystemet är av subohm eller vanlig modell men hanterar alla typer av e-liquid. Den producerar mycket ånga/rök och är sammantaget en mycket bra produkt för både proffset och nybörjaren, allt inkluderat i en liten smidig, väldesignad produkt.

EGO AIO har ett kraftfullt inbyggt batteri på 1500mAh som gör att du inte behöver greja med externa batteriladdare. Den kan driva förångarhuvud från 0.5 Ohm upp till 2.0 Ohm. Det ingår även ett extra förångarhuvud på 0.6 Ohm. Förångarsystemet är skapat för att passa med sitt interna detta batteri, vilket ger optimal prestanda.

Färger
- Blandade

Följande ingår i setet
1 x EGO AIO
2 x Förångarhuvud: Joyetech™ BF 0.6ohm
1 x Laddningskabel med Micro-USB
1 x Utförlig manual
1 x Giftbox

Fakta EGO AIO
Höjd: 107mm
Diameter: 20mm
Material: Rostfritt stål
Tank: Pyrex glas
Kapacitet: 2.0ml
Munstycke: 510
Förångarhuvud: Japansk organisk bomull 
Batteri: 1500 mAh
Förångarhuvud: 0.6 Ohm


Övrigt
Alla säkerhetsfunktioner
Micro-USB anslutning för laddning

Garanti
Fabriksgaranti. Mer information finner du i våra Köp- & Leveransvillkor. Se Frågor & Svar för mer information hur du underhåller din e-cigarett