Hangsen Vengers™ Fruit Crush

Hangsen Vengers™ Fruit Crush

Hansgen nya vaping juice överraskar igen. Fantastisk fruktsmak med blandade bär och frukter. Ett måste för alla vapers!
Pris: 39,00:- Ordinarie pris: 39:-
VG: 70%
Volym: 10ml

Hangsen Vengers™
Hangsen senaste serie med 30/70 PG/VG som ger mycket mer rök, bättre balanserad smak och som passar alla som gillar vaping och stora moln. Passar främst vapers och de som har lägre motstånd (under 1.0 ohm) på sina coils. Den höga halten av Vegetabilsikt Glycerin gör att man bör ha en sub ohm förångare som klarar av att förånga liquid med högre viskositet.

Hangsen™
Är originalet, som är internationellt känt som en av världens bästa e-liquids. Det är också företaget som uppfann e-liquid och som har flest recept och mest utveckling. All e-liquid från Hangsen™ levereras i en smart nål flaska för enkel påfyllning av din e-cigarett. Hangsen™ e-liquids är tillverkade i laboratorium under mycket kontrollerade former. Varan är ISO certifierad och godkänd av FDA - USA Food and drug administration.

Övrigt
Datumstämpeln på flaskan är reglerad av EU eftersom e-liquid klassas som ett ett livsmedel. Men man kan spara e-liquid mörkt och kallt i stort sett hur länge som helst. Man kan låta e-juicen lagras för att förhöja smaken. Många sparar den i månader och år för att få till rätt smak. Detta förfarande kallas "Steeping". Man kan även kombinera detta med så kallad “Breathing" där man låter vätskan stå med korken öppen i mellan 1-12 timmar. När detta är gjort skakar man flaskan och låter den stå mörkt och kallt ytterligare något dygn. På så vis släpper vätskan in mer syre, vilket förhöjer smakupplevelsen och ger en bättre rökning. Detta kan upprepas tills man hittar rätt smak. Vi rekommenderar inte längre tider öppnad eftersom vätskan kan förlora både smak och nikotinhalt.