Black Label™ VG+ Chocolate Cherry

Black Label™ VG+ Chocolate Cherry

Choklad doppade körsbär! En fantastisk e-juice som vi starkt rekommenderar!
Pris: 39,00:- Ordinarie pris: 39:-
VG: 50%
Volym: 10ml

Black Label™ VG+ har en PG/VG blandning på 50/50. Det är en e-liquid som vi rekommenderar starkt till vapers och är en favorit bland de flesta rökare av elektroniska cigaretter. Black Label™ VG+ ger större moln och har mer smak.

Black Label™ VG+
VG+ är ett brett sortiment av högkvalitativ och spännande e-liquids med fantastiska smakkombinationer. Black Label™ VG+ är internationellt känd och levereras i en smart barnsäker nålflaska för enkel påfyllning av din e-cigarett. Den tillverkas i laboratorium under mycket kontrollerade former. Varan är ISO certifierad och alla ingredienser är kontrollerade och godkända för konsumtion av EUs regelverk. 

Övrigt
Datumstämpeln på flaskan är reglerad av EU eftersom e-liquid klassas som ett ett livsmedel. Men man kan spara e-liquid mörkt och kallt i stort sett hur länge som helst. Man kan låta e-juicen lagras för att förhöja smaken. Många sparar den i månader och år för att få till rätt smak. Detta förfarande kallas "Steeping". Man kan även kombinera detta med så kallad “Breathing" där man låter vätskan stå med korken öppen i mellan 1-12 timmar. När detta är gjort skakar man flaskan och låter den stå mörkt och kallt ytterligare något dygn. På så vis släpper vätskan in mer syre, vilket förhöjer smakupplevelsen och ger en bättre rökning. Detta kan upprepas tills man hittar rätt smak. Vi rekommenderar inte längre tider öppnad eftersom vätskan kan förlora både smak och nikotinhalt.